Spain Ad 29

Wednesday, August 3, 2011

CATALUNYA NO ESTÀ TAN BÉ COM ENS VOLEN FER CREURE!

Cada dia, ens fem ressó del que està passant al mon! I a Catalunya? A Catalunya hi ha molta més gent que necesites d'accions humanitaries per poder afrontar el dia a dia: no poden mejar peix, ni carn ni ous tan sovint com haurien de fer-ho i això alerat d'una mala nutrició infantil.

Aquestes families eren classe mitjan abans que tot això comencés i ara no tenen cap mena de capacitat fer res. No hi ha dret! En el segle en el que vivim això és intolerable. Que les families no puguin donar de menjar als seus fills ni comprar les sabates que necessiten per anar a l'escola és una vergonya de la societat. 


Les associacions de caritat ja han alertat d'aquest problema i del que comportarà. Fins ara, es dedicaven a ajudar a les famílies immigrants que tenien problemes, però ara tenen un nou col-lectiu a qui ajudar: La classe mitjana. Què pasarà quan ells no puguin ajudar ni a les famíliees autòctones ni als immigrants? Només cal oblidar-nos d'ells? Això és intolerable en el món en el que vivim. 


Intenteu ajudar tan com us sigui possible als vostres veïns; això ÉS UN PROBLEMA GLOBAL. Jo parlo de Catalunya aquí perquè és on visc, però només cal que ens mirem les notícies, els diaris, etc per veure que això està passant a tot arreu. SOM LA CINQUENA FORÇA, LA SOCIETAT CIVIL - Ens em de fer més forts i unir perquè una economia o una crisi no acabi amb la gent més vulnerable.


Si us plau, paseu això a les vostres pàgines principals de manera que tothom s'ne faci ressó i que entre tots poguem acabar amb aquesta situació global!

0 comments:

Post a Comment

 
Link Exchange
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes